Ord.se Pro

– för kommunikation med ett effektivt, koncist och korrekt språk

Ord.se Pro är tjänsten för dig, eller er, som behöver digitala ordböcker i yrket. Det kan handla om ett viktigt översättningsuppdrag, att hitta rätt ordval och nyanser i en dokumentation eller att lyckas i kommunikationen med en samarbetspartner som talar ett annat språk. Ord.se Pro innehåller flera verktyg för att få till ett professionellt språk och undvika missförstånd.


Jämför översättningar i flera ordböcker med multisök

I prenumerationen på Ord.se Pro ingår ett multisök som ger möjlighet att söka efter ett ord i flera ordböcker samtidigt.


Flera konton

Är ni en, tio eller 300 användare som behöver Ord.se Pro? Oavsett om du driver enskild firma, mindre företag eller är inköpare på en större myndighet så har vi lösningar med personliga konton eller IP-inlogg för hela personalstyrkan.


Extra ordböcker och konton blir billigare

För företag och myndigheter erbjuder vi en rabattstege. Ju fler ordböcker och konton ni lägger till, desto billigare blir varje produkt. Välj fritt bland de ordböcker som ni behöver och ange antalet användare när du kontaktar oss så återkommer vi inom kort med en prisuppgift. Prenumerationen faktureras en gång per år.
Läs mer om våra digitala ordböcker


Kom åt dina ordböcker på alla enheter

Så länge du har nätåtkomst kan du vara inloggad och använda ordböckerna i dator, surfplatta och mobil samtidigt.


Kontakta oss och få en offert