Ord.se Pro

– för dig som behöver vara säker på att språket blir rätt

Ord.se Pro är tjänsten för dig som behöver se till att språket används effektivt, koncist och korrekt i olika sammanhang. Det kan handla om ett viktigt översättningsuppdrag, rätt ordval och nyanser i en dokumentation eller att lyckas i kommunikationen med en samarbetspartner eller kund som talar ett annat språk. Tjänsten innehåller effektiva verktyg för att få till ett professionellt språk och undvika missförstånd.


Jämför översättningar i flera ordböcker med multisök

I din prenumeration på Ord.se Pro ingår ett multisök som ger möjlighet att söka efter ett ord i flera ordböcker samtidigt.


Desktopklient för snabbare översättning

Vi har utvecklat en nedladdningsbar desktopklient (för både Mac och PC) som gör det möjligt för dig att arbeta med dina ordböcker utan att behöva växla till hemsidan. Med hjälp av kortkommandon kan du snabbt växla mellan klienten och ditt översättnings- eller textredigeringsverktyg. Översätt dina texter snabbt utan att använda musen. Desktopklienten kräver onlinetillgång.

Ladda ner filen, öppna och följ instruktionerna.

Ladda ner för Mac (.dmg) Endast för macOS 10.11+ Ladda ner för PC (.msi) Endast för Windows 7 och Windows 10

Observera att desktopklienten endast fungerar med ett Pro-abonnemang.
Behöver du hjälp?


Kom åt dina ordböcker på alla enheter

Så länge du har nätåtkomst kan du vara inloggad och använda ordböckerna i dator, surfplatta och mobil samtidigt.


Årsfaktura – enkelt att redovisa

Med en prenumeration på Ord.se Pro har du möjlighet att fritt välja de ordböcker du behöver till ett förmånligt pris. Vi erbjuder en rabattstege efter antalet ordböcker och användare.


Flera användarkonton

Tillgång till tjänsten är personlig. Är ni fler än en person på företaget som ska använda Ord.se Pro behöver ni därför ha flera personliga användarkonton. Om alla anställda behöver tillgång kan vi erbjuda en IP-lösning så att ni blir automatiskt inloggade när ni befinner er på företagets IP-adress (eller är inloggade med VPN).


Kontakta oss för offert