Så funkar Ord.se Pro

Vi har utvecklat en tjänst och ett erbjudande med fler språk och möjligheter. Ord.se Pro är skapat för alla som arbetar professionellt med språk.

Vi har utvecklat en tjänst och ett erbjudande med fler språk och möjligheter. Ord.se Pro är skapat för alla som arbetar professionellt med språk. Så här funkar Ord.se Pro:

  1. Fritt val bland ordböckerna – aktuella, innehållsrika och tillförlitliga

Med en prenumeration på Ord.se Pro har du möjlighet att fritt välja de ordböcker du behöver till ett förmånligt pris: Engelska pro (uppdaterad och utökad ordbas), Engströms tekniska, Svenska, Svenska synonymer, Tyska, Franska, Spanska, Arabiska, Italienska och Ryska. Läs mer om ordböckerna här.

  1. Desktopklient för snabbare översättning

Efter önskemål från professionella användare har vi utvecklat en desktopklient för både Mac och PC. Med hjälp av kortkommandon kan du snabbt växla mellan klienten och ditt översättnings- eller textredigeringsverktyg. Översätt dina texter snabbt utan att använda musen. Desktopklienten kräver onlinetillgång.

Desktopklienten
Sök, kopiera och klistra enkelt in översättningar med hjälp av kortkommandon.
  1. Multisök – jämför översättningar i flera ordböcker

I Ord.se Pro på hemsidan kan du jämföra översättningarna i en, flera eller alla ordböcker du prenumererar på. Kanske vill du se skillnaden mellan träffar i Engelska pro och Engströms tekniska eller i Svenska och Svenska synonymer. Kanske sitter du med en parallell översättning till eller från franska och tyska. Med multisöket ser du träffar i respektive ordbok listade tillsammans.

  1. Stöd för egna termer och ordlistor (kommer snart)

Vi utvecklar nu en lösning i Ord.se Pro så att du kan spara och enkelt komma åt dina mest använda och viktigaste termer i egna ordlistor.

  1. Tillgång till dina ordböcker i alla enheter

Med Ord.se Pro kan du vara inloggad i desktopklienten och på hemsidan i datorn, plattan och mobilen samtidigt. Så länge enheten är uppkopplad mot nätverket så kommer du åt ordböckerna när och var du vill.

  1. Årsprenumeration – enkelt att redovisa

En prenumeration, en faktura, ett verifikat till din redovisning! Du tecknar en prenumeration på Ord.se Pro genom att kontakta oss och ange hur många ordböcker och användarlicenser du behöver så återkommer vi med aktuell prisuppgift och hjälper dig att komma igång. Vi erbjuder en rabattstege efter antalet ordböcker och användare.

Varmt välkommen till Ord.se Pro. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.